PREPORUKE

imagesSkoro svaka devojka mašta o danu kada će nositi venčanicu. Tog dana, kada mašta postaje stvarnost i trebalo bi da izgledate najlepše.

Da Vam izbor venčanice bude lakši pobrinuće se mnogobrojni saloni venčanica u Srbiji. U Srbiji se održava nekoliko sajmova venčanica. Sajam venčanica – Beograd i drugi. Postavlja se pitanje da li buduće mlade naprave pravi izbor na takvim sajmovima. Da li u mnoštvu venčanica kao i posetilaca mogu nesmetano da pronađu venčanicu iz svojih snova. Neke će odgovoriti sa Da ,druge sa Ne.

Trenutak odabira venčanice je donekle intimna stvar za svaku mladu. Da li taj trenutak želite da podelite samo sa Vama dragim osobama ili i sa drugima, Vama nepoznatim osobama? Da li u momentu kada ste u venčanici koja Vam se dopada, može da Vas pokoleba pogled sa strane koji skoro da Vam kaže da ta haljina i nije nešto?

U salonima koji drže ekskluzivne venčanice vrši se zakazivanje probe venčanica. U svom terminu možete nesmetano probati venčanice i možda pronaći onu pravu, a sve to bez gužve i raznih komentara sa strane. U tom slučaju imaćete više vremena za probu venčanica a ne samo 10 do 15 min kao što je slučaj na sajmovima venčanica.

U Srbiji se saloni venčanica nalaze u mnogim gradovima. Nabrojaćemo Vam gde možete naći vencanice Beograd, Novi Sad, Kraljevo, Niš, Kragujevac, Kruševac, Jagodina, Paraćin, Novi Pazar, Čačak, Vrnjačka Banja, Subotica, Pančevo, Šabac, Užice, Valjevo, Leskovac, Vranje, Pirot, Ćuprija, Gornji Milanovac, Loznica, Aranđelovac, Lazarevac, Zrenjanin, Smederevo, Požarevac, Bor, Zaječar, Negotin, Vršac, Sombor, Aleksinac, Raška, Kosovska Mitrovica, Požega, Prijepolje, Priboj, Svilajnac, Arilje, Velika Plana, Smederevska Palanka , Sremska Mitrovica, Kikinda, Trstenik, Petrovac na Mlavi, Aleksandrovac, Prokuplje i dr.